Show menu

"Betrokken & Deskundig"

Meet&Green locaties 2017 bekend!

Ook dit jaar worden er weer Meet&Green kennisdagen georganiseerd door Cultus Agro Advies, Vitelia Agrocultuur en CLTV. Dit jaar zullen er 2 Meet&Greens worden georganiseerd in Zuid-Nederland.

Meet&Green op 29 juni

Op donderdag 29 juni zal dit evenement plaats vinden bij kwekerij Boonen- v.d. Heijden B.V. in Heythuysen.
Kwekerij Boonen-van der Heijden B.V. is opgericht in 1984 door de huidige eigenaren Thei Boonen en Toos van der Heijden. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de kweek van bodembedekkers in P9. Hier hebben ze een eigen concept voor bedacht genaamd Simply Green. Het bedrijf bestaat in totaal uit een oppervlak van 11 Ha. Het kassencomplex beslaat ± 2 Ha, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van 1 ha tunnels, 5 Ha containerveld en 1,5 Ha wordt gebruikt voor de kweek in de vollegrond. De afzet is gericht op tuincentra, retail, handel, cash-and-carry's en hoveniers in binnen- en buitenland.

Meet&Green op 13 juli

Op donderdag 13 juli zal dit evenement plaats vinden bij Gebr. Van Oirschot tuinplanten B.V. in Biezenmortel.
Van Oirschot Tuinplanten is een plantenkwekerij van internationaal formaat. Het bestaat uit 30 hectare vollegrondteelt, 6 hectare containerteelt en 2 hectare kasteelt. Sinds medio 2014 staat er een volledig nieuwe loods op het erf met daaraan vast de nieuwe kas.
 
Tijdens Meet&Green staat kennisverspreiding naar boomkwekers op de eerste plaats. Er zullen diverse demonstraties, proeven en demo’s aangelegd worden. Dit maakt het voor zowel de containerteler als de vollegrondskweker een interessante dag.

Het is tevens mogelijk om tijdens de Meet&Greens een punt te behalen voor verlenging van de spuitlicentie. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cultus Agro Advies via 077 - 4637118

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route