Summa Adviesgroep en Schouwburg Venray slaan de handen ineen voor een duurzame samenwerking

Vanaf heden draagt de kleine zaal van de schouwburg de naam ‘Summazaal’. Met deze naamgeving wil Summa bijdragen aan de culturele en maatschappelijke waarde van de schouwburg voor de regio Venray.

Schouwburg Venray staat bekend als een bruisend theater met een gevarieerd aanbod van professionele en lokale voorstellingen, maar kenmerkt zich ook als thuishaven voor de zakelijke markt van ondernemend Venray en omstreken. Het is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen in een andere wereld, waar verbinden, vermaken, verrassen en verrijken centraal staan en waar de mooiste verhalen worden verteld.

Ook Summa houdt van het verbinden, verrijken en het luisteren naar verhalen van hun eigen relaties. Of het nu om een verzekering of hypotheek gaat, achter elke schade of aanvraag schuilt een verhaal en achter elk verhaal schuilt een mens.

Niek Spronken, algemeen directeur van de Summa Groep, is enthousiast over de samenwerking: ’’Met deze samenwerking willen we onze positie in Venray als maatschappelijk betrokken partij verder vergroten. Bij Summa realiseren we ons hoe belangrijk het is om niet alleen de mensen, maar ook de regio en al haar unieke aspecten te kennen. Daarom ondersteunen we al jaren diverse regionale verenigingen. Door onze naam te verbinden aan Schouwburg Venray geven we opnieuw invulling aan die lokale betrokkenheid en houden we, samen met de schouwburg, de positieve impact voor alle bezoekers met prachtige theatervoorstellingen in ere’’.

Geebie van Waaijenburg, directeur-bestuurder van Schouwburg Venray: ’’Een intensivering van de samenwerking met Summa Adviesgroep voelt als een bijzondere én logische stap die verder reikt dan louter zakelijk. Waar de schouwburg als credo ‘iedereen welkom, altijd’ hanteert, geeft Summa aan dat ‘De deur altijd voor iedereen open staat’. Beide organisaties dienen, vanuit een eigen invalshoek en op eigen wijze, zowel de inwoners als de zakelijke markt van Venray en omgeving. Daarnaast vinden zij elkaar in het verbinden en verrijken. Het is een eer om met deze organisatie een verbintenis aan te gaan. Met Summa Adviesgroep als naamgever van de kleine zaal kan de schouwburg blijven investeren in haar bestaansrecht; het bieden van een programma ’ter lering en vermaak’’.

Vraag een adviesgesprek aan

Wij horen graag wat er bij je speelt en waar we bij kunnen helpen. Hopelijk tot snel!