Wat is het voordeel van een verzekeringsadviseur met een volmacht?

Een verzekeringsadviseur met een volmacht biedt verschillende voordelen ten opzichte van online aanbieders waarbij je direct je verzekeringen kunt afsluiten. Hoewel online aanbieders handig kunnen zijn voor mensen die direct een verzekering willen afsluiten, kan het missen van persoonlijk advies een beperking zijn. Zo hebben de adviseurs van Summa de kennis en ervaring om je op maat gemaakt advies te geven en ervoor te zorgen dat je de juiste dekking hebt voor je specifieke situatie. 

 

Een adviseur die kijkt naar jouw situatie 

Een belangrijk voordeel van een verzekeringsadviseur is het persoonlijke contact. In plaats van alleen afhankelijk te zijn van online formulieren en chatbots, kun je bij een adviseur terecht voor een face-to-face gesprek. Als je een vraag hebt krijg je persoonlijk antwoord en hoef je niet lang in de wachtrij te staan. Dit stelt je in staat om vragen te stellen, eventuele zorgen te bespreken en diepgaand advies te ontvangen. Jouw verzekeringsadviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie en behoefte. Hierdoor krijg je een op maat gemaakte oplossing.  

 

Kennis van de verschillende producten 

Een ander voordeel van een verzekeringsadviseur met een volmacht is hun expertise en kennis van de verzekeringsmarkt. Ze zijn op de hoogte van de verschillende verzekeringsproducten die beschikbaar zijn en kunnen je helpen de juiste keuzes te maken. Ze begrijpen de complexiteit van verzekeringspolissen en kunnen je helpen bij het selecteren van de beste dekking tegen de meest gunstige prijs. Bovendien kunnen ze je informeren over eventuele wijzigingen in de verzekering en polisvoorwaarden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. 

 

Voorkom onder- en oververzekering 

Een bijkomend voordeel is dat jouw adviseur je verzekeringsportefeuille beheert. Door alle verzekeringen onder te brengen bij één adviseur kan deze gemakkelijk het overzicht bewaren en actief met aanbevelingen komen. Door regelmatig te checken of jouw verzekeringen nog bij jouw situatie passen bijvoorbeeld. Of zodra je zelf met een update in de lucht komt over jouw situatie wordt dit snel en goed geregeld. 

 

Schade, een belangrijk moment 

Je sluit een verzekering af om niet voor verrassingen te staan bij een schade. Omdat de adviseurs van Summa een volmacht hebben van diverse verzekeraars word je snel en goed geholpen. De volmacht zorgt er namelijk voor dat de adviseur ook jouw aanspreekpunt is bij schade. Hierdoor ben jij niet afhankelijk van een grote organisatie en word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Je hebt gewoon contact met jouw vaste aanspreekpunt, deze helpt je bij het oplossen van jouw probleem. 

 

Jouw verzekeringen afsluiten met advies 

Kortom, hoewel online aanbieders van verzekeringen snel en gemakkelijk kunnen zijn, zijn er veel voordelen aan het werken met een verzekeringsadviseur met een volmacht. Het persoonlijke advies, de expertise en het beheer van je verzekeringsportefeuille maken het verschil. Door te kiezen voor een verzekeringsadviseur met een volmacht krijg je niet alleen de juiste dekking, maar ook gemoedsrust in de wetenschap dat je persoonlijke situatie adequaat wordt behandeld. Ontdek de voordelen zelf bij Summa adviesgroep, neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies. 

Vraag een adviesgesprek aan

Wij horen graag wat er bij je speelt en waar we bij kunnen helpen. Hopelijk tot snel!