Leer je kind stap voor stap met geld omgaan

Als ouder hoop je dat je kind later verstandig met geld omgaat. Dat kan een kind niet van nature. Dat leert hij of zij door te oefenen. Ouders spelen hier een belangrijke rol in.
Als je kind jong leert omgaan met geld, heeft hij/zij daar als (jong)volwassene voordeel van. Wij helpen je graag op weg met een spaarrekening voor uw kind.

JongWijs: Kinderen zélf leren sparen en betalen

JongWijs van RegioBank is een pakket met een spaar- en betaalrekening voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouder. Want hoe leren we onze kinderen veilig pinnen? En wat de waarde van geld is?
Je opent JongWijs bij Summa Adviesgroep in Horst, Panningen en Roermond. Wij zorgen dat er een welkomstcadeau klaar ligt voor je kind.

Van sparen tot Mobiel Bankieren

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouder ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vraag een adviesgesprek aan

Wij horen graag wat er bij je speelt en waar we bij kunnen helpen. Hopelijk tot snel!