Veilig en onbezorgd de weg op in de zomer: Onze onmisbare verzekeringen voor zorgeloos autorijden

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op zorgeloze autoritten. Bij Summa begrijpen we als geen ander dat jouw avonturen op de weg veilig en zonder zorgen moeten verlopen. Daarom bieden we auto- en reisverzekeringen die speciaal op jouw behoeften zijn afgestemd. In dit blogartikel willen we graag met je bespreken hoe jij vol vertrouwen de weg op kunt gaan tijdens de zomermaanden.

Vertrouwen met een uitstekende autoverzekering

Een goede autoverzekering is essentieel voor veilig autorijden. Bij Summa begrijpen we dat elke bestuurder uniek is. Daarom bieden wij uitstekende autoverzekeringen die jou de juiste dekking bieden. In Nederland is een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid), die schade aan anderen dekt, verplicht. We bieden jou ook de mogelijkheid om te kiezen voor een meer uitgebreide cascoverzekering, die ook schade aan je eigen voertuig vergoedt. Samen zorgen we ervoor dat je optimaal beschermd bent. Vind je het belangrijk om volledig verzekerd te zijn? Dan hebben we ook aanvullende verzekeringen, zoals een schadeverzekering voor inzittenden, die letsel en schade aan jou en je passagiers dekt.

Onze pechhulpverzekering

Bij Summa begrijpen we dat pech onderweg voor vervelende situaties kan zorgen, vooral tijdens jouw zomerse roadtrips. Daarom bieden we jou persoonlijke pechhulp die altijd voor je klaarstaat, waar je ook bent. Met onze pechhulpverzekering kun je rekenen op snelle en professionele assistentie bij ongemakken zoals een lekke band, een lege accu of motorproblemen. Of je nu binnen Nederland blijft of de grenzen oversteekt, onze pechhulp staat altijd paraat om jou te helpen.

Geniet zorgeloos van jouw avontuur met onze reisverzekering

Een goede reisverzekering is van onschatbare waarde bij het plannen van jouw buitenlandse reis. Bij Summa begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we jou een reisverzekering die uitgebreide dekking biedt voor medische kosten, verlies of diefstal van bagage, annuleringen en andere onverwachte gebeurtenissen die jouw reis kunnen verstoren. Of je nu de wereld wilt verkennen of dichter bij huis wilt blijven, onze reisverzekering zorgt ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt gaan.

Extra bescherming op maat

Bij Summa willen we dat je optimaal beschermd bent tijdens jouw autoritten. Daarom bieden we aanvullende verzekeringen die extra bescherming bieden. Schadeverzekering voor inzittenden is bijvoorbeeld een waardevolle toevoeging die letsel en schade aan jou en je passagiers dekt. Het is ook mogelijk om automobilistenhulp mee te verzekeren op de reisverzekering, dan ben je goed verzekerd tijdens je autorit.

Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs om jouw verzekeringen te bespreken en geniet van een zorgeloze autorit deze zomer!

Vraag een adviesgesprek aan

Wij horen graag wat er bij je speelt en waar we bij kunnen helpen. Hopelijk tot snel!