Show menu

"Betrokken & Deskundig"

Dorp & Duel te gast bij Vc Peelpush

MEIJEL – Tijdens KERNgezond Dorp & Duel gaan tien teams, uit de groepen 7 en/of 8 uit het basisonderwijs, uit de gemeente Peel & Maas de sportieve strijd met elkaar aan op het gebied van sport, dorpenbijdragen en fair-play. Op woensdag 18 mei stond Dorp & Duel in het teken van de volleybalwedstrijden onder leiding van Vc Peelpush.

In sporthal De Körref te Meijel verzamelden de teams zich om de volgende sportpunten te scoren. Onder begeleiding van hoofdcoach Johan Leenders van Dames 1 en enkele speelsters speelden de kinderen korte wedstrijden tegen elkaar. Elk team speelde 12 wedstrijden in 3 uur tijd. Na een erg sportieve en leuke middag bleek uiteindelijk het team van Méél de Gekste de meeste punten met het volleyballen verzameld te hebben, zij wonnen al hun wedstrijden. In de algemene stand gaat het andere Meijelse team, De Méélse Peelboys aan de leiding voor de Toppers van VV Kessel en De Bollies uit Baarlo.

De volleybalwedstrijden zijn één van de vier sportmiddagen. Tussendoor zijn de teams druk bezig met het organiseren en uitvoeren van dorpbijdragen in hun eigen dorp. Hierbij staat de ontmoeting met andere doelgroepen centraal.

KERNgezond Dorp & Duel loopt nog tot en met 9 juli. Op deze dag vinden de handbalwedstrijden alsmede de prijsuitreiking plaats in Topsportcentrum De Heuf te Panningen. Tot die tijd hebben de teams de tijd om nog meer punten te scoren met hun dorpbijdragen.

Voor meer informatie kijk op www.wijzijnkerngezond.nl/dorpenduel.

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route