Diensten voor jongeren

Als jongvolwassene zit je vol met energie! Je wilt van het leven genieten, nieuwe ervaringen ontdekken en daarnaast goed voorbereid zijn voor het verdere leven. Daarbij is het van belang dat je zonder zorgen jezelf kan ontplooien. Wij kunnen niet alle zorgen wegnemen, maar wij kunnen wel bijdragen aan een stukje rust en zekerheid.

Je wilt niet dagelijks bezig zijn met jouw verzekering, het plannen van een financieel zekere toekomst of het beoordelen van een nieuw arbeidscontract. Er zijn immers genoeg leukere dingen om te doen...

Daar komen wij “in the picture”! Wij, Summa Adviesgroep, zijn dagelijks bezig met het beoordelen van voorwaarden, het adviseren in financiële planning en het inschakelen van experts bij schade en geschillen.

Samen met onze specialisten, medewerkers en directieleden zijn wij in staat om je, indien gewenst, wegwijs te maken in financiële producten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je zorgeloos van het leven kan genieten. Ons advies is onafhankelijk en wij handelen altijd in het belang van jou!

Kortlopende Reisverzekering

Ga je eens per jaar op vakantie of op wintersport? Én is het reisbedrag lager dan €1500,-? Dan is het advies om een kortlopende reisverzekering af te sluiten.

Je hebt de keuze uit:

• Kortlopende vakantiereisverzekering
• Kortlopende annuleringsverzekering
• Bagage- en/of wintersportdekking

Doorlopende Reisverzekering

• Doorlopende vakantiereis 
• Doorlopende annulering
• Bagagedekking en wintersport

Ga je vaker per jaar op vakantie of ben je vaker een weekendje weg met familie, vrienden of je partner? Dan is een doorlopende reisverzekering een must! Je bent zo het gehele jaar door verzekerd voor zowel stedentrips en verre vakantiereizen.

Globetrotter verzekering

• Amerika en VS
• Azië
• Australië en Nieuw-Zeeland

Heerlijk erop uit! Mét of zonder plannen trek je de wereld in met niets minder dan een flinke rugzak en een hoop vrije tijd. Voor de avonturiers onder ons, bieden wij de globetrotterverzekering. Deze verzekering biedt hulp en ondersteuning in het buitenland bij calamiteiten en zorgt er tevens voor dat je bagage goed is meeverzekerd. 

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies en sluit direct de best passende verzekering af!

Uitgereisd en benieuwd naar de mogelijkheden voor een koopwoning?

Via onze hypotheektool kan je eenvoudig de maximale hypotheek berekenen. Met de huidige rentestanden is een koopwoning, als je kijkt naar de maandlasten, een goed alternatief op een huurwoning. Kijk ook eens op www.summa.nl/hypotheek voor meer informatie of neem contact met ons op. Ook zijn er voor starters een hele hoop subsidies beschikbaar voor de eerste woning. Wij hebben deze subsidieregelingen per gemeente in beeld en helpen je graag verder.

Lees meer