Ben jij op zoek naar een zakelijke financiering?

Wil je bijvoorbeeld groeien met jouw bedrijf en heb je een investering nodig? Of loop je tegen financiële uitdagingen aan waardoor je extra geld nodig hebt? Dan kan een zakelijke financiering van Summa uitkomst bieden.

Neem contact met mij op
scrollen

Wat is een zakelijke financiering?

Een zakelijke financiering biedt de mogelijkheid om de groeiplannen van je bedrijf te realiseren door middel van een externe financiering. Dit houdt in dat je een overeenkomst aangaat met een externe partij waarbij je een bedrag leent met de verplichting dit terug te betalen, plus rente. Zakelijke leningen worden vaak gebruikt voor diverse doeleinden zoals het aankopen van een bedrijfspand, investeren in innovatie, of het verduurzamen van je bedrijfsactiviteiten.

Financieringsplan

Het opstellen van een plan is essentieel om de benodigde financiering nauwkeurig te bepalen. In dit plan geef je een onderbouwing van je zakelijke ideeën aan de hand van financiële gegevens. Banken en investeerders kunnen om dit plan vragen, aangezien het hen helpt te beoordelen of jouw bedrijf in aanmerking komt voor financiering. Een goed doordacht financieel plan vergroot dan ook de kans op het verkrijgen van de benodigde zakelijke financiering.

Een financieringsplan bestaat uit meerdere begrotingen

  • Investeringsbegroting: Investering die nodig is bij start of voor de groei van je bedrijf
  • Financieringsbegroting: Op welke manier ga je de investeringsbegroting die je hebt gemaakt betalen?
  • Exploitatiebegroting: Je verwachte inkomsten en uitgaven ofwel winst en verlies de komende jaren
  • Liquiditeitsbegroting: verwachte maandelijkse kosten en inkomsten

 

Wij helpen jou!

Zakelijke lening of een zakelijke hypotheek? Onze  adviseurs helpen je graag in een persoonlijk gesprek. Wij nemen jouw opties met je door zodat jij duidelijkheid krijgt over jouw financiering. Laat nu een check doen door een van onze adviseurs en vul je gegevens in!

Zakelijk Krediet

Zakelijk krediet geeft je extra financiële ruimte. De bank reserveert een bedrag voor je waarvan je tot een vastgestelde limiet geld kunt opnemen wanneer je dit nodig hebt.

Bedrijfshypotheek

Heb je een bedrijfspand nodig? Dan kan je een bedrijfshypotheek aanvragen voor de financiering van je pand. Onze adviseurs helpen je hier graag mee!

Contactformulier Zakelijk Financieringen