Show menu

"Betrokken & Deskundig"

Verzekeringen

Summa Pakketpolis

Onbezorgd genieten thuis, onderweg of op reis. Samen met u stellen we een pakket verzekeringen samen, die aansluit op uw persoonlijke situatie. U geniet bovendien van uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven.


Motorrijtuigen

Motorrijtuigen

Wilt u met een gerust gevoel de weg op? Met onze autoverzekering kiest u tussen diverse verzekeraars en verschillende dekkingen zodat u verzekert wat u echt belangrijk vindt. 

Wonen

Wonen

Uw huis en inboedel zijn een kostbaar bezit. Schade aan uw huis en diefstal van uw eigendommen is heel vervelend. Wij verzekeren uw woonhuis en inboedel, en handelen in deze vervelende situatie uw schade snel en goed af.  

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

U stapt 's morgens op de fiets en fietst per ongeluk een voetganger omver. Een gecompliceerde beenbreuk en een kapot maatpak tot gevolg, en u wordt verantwoordelijk gesteld voor de schade. Daarvoor is de aansprakelijkheidsverzekering. 

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Een meningsverschil, dat heeft iedereen wel eens. Dit komt voor na een aanrijding in het verkeer of met een werkgever. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met onze rechtsbijstandverzekering bent u in dat geval verzekerd van professionele rechtshulp.

Reis & recreatie

Reis & recreatie

Samen met uw gezin op vakantie naar de zon? Een weekendje weg, of juist genieten van een verre droomreis? Met de doorlopende reisverzekering van Summa gaat u het hele jaar goed verzekerd op reis!

Ongevallen

Ongevallen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met de ongevallenverzekering ontvangt u eenmalig een uitkering als u, uw partner of een kind hierbij voor altijd invalide wordt of overlijdt.  

Uitvaart

Uitvaart

Niemand denkt graag na over zijn of haar uitvaart. Toch is het belangrijk om hier alvast bij stil te staan. De kosten voor een uitvaart variëren van € 5.000,- tot € 10.000,- en kunnen zelfs nog hoger zijn. Als u nu uw uitvaart goed verzekert, worden uw nabestaanden straks niet geconfronteerd met onverwachte, hoge kosten.

Ziektekosten

Ziektekosten

Bent u op zoek naar een goede en voordelige ziektekostenverzekering? Bij Summa beschikken wij over diverse collectiviteiten van gerenommeerde verzekeraars zoals CZ, VGZ en ONVZ.Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route