Actievoorwaarden Zilvervloot-rekening

Sparen voor je kind, dat belonen wij. Voor elk volledig spaarjaar krijgt je kind een bonus over de inleg die dan nog op de rekening staat. Deze bonus kan oplopen tot maximaal tien keer het jaarlijks bonuspercentage. Let op: een spaarjaar begint bij ons op de dag dat je een rekening opent.

Ik wil beginnen met sparen
scrollen

Voorbeelden

Voorbeeld 1:

Stel je opent een Zilvervloot Sparen op de dag dat je kind wordt geboren. Je spaart 18 jaar lang het maximale bedrag van € 600 per jaar. Je neemt tussendoor geen geld op. Dan heb je na achttien jaar € 10.800 gespaard. Je kind krijgt hierover de maximale bonus van 10%*. Dat is € 1.080. Daarnaast ontvang je jaarlijks rente over het gespaard bedrag.

Voorbeeld 2:

Open je Zilvervloot Sparen als je kind 10 jaar is? Dan kun je nog zeven jaren sparen. Leg je elk jaar € 600 in en neem je geen geld op? Dan heb je na zeven jaar € 4.200 gespaard. Je kind krijgt een bonus van 7%*, dat is €294. Daarnaast ontvang je jaarlijks rente over het gespaard bedrag.

(*) de bonusrente is afhankelijk van het aantal jaren dat is gespaard, of en hoeveel er tussentijds is opgenomen en het jaarlijks gespaard bedrag. Neem met ons contact op voor de exacte voorwaarden.

Bel mij hierover terug