Ontbijtsessie DGA pensioen en financiële planning 2024

Meld je aan voor de ontbijtsessie van Full Account en Summa Adviesgroep. We geven je tijdens deze interactieve bijeenkomst inzicht over diverse keuzes die je als ondernemer hebt: wanneer overstappen op een BV, op welke life events kun je je al acteren, welke mogelijkheden heb ik als DGA rondom mijn eigen pensioen? Ben jij bij deze exclusieve ontbijtsessie voor genodigde ondernemers?

   

Inschrijven
scrollen

Ontbijtsessie DGA pensioen

Tijdens deze ontbijtsessie doe je praktische kennis op over financiële planning en interessante mogelijkheden voor het individueel pensioen voor de DGA. Erik Willems van APS, een onderdeel van Summa, gaat u bijpraten over individueel pensioen (DGA). Philippe Straten van Full Account gaat u meenemen aan de hand van casuïstiek en diverse do’s and dont’s rondom life events.

Deze ontbijtsessie is exclusief voor genodigde ondernemers, uiteraard zijn introducees welkom!

25 april 2024: Deken van Oppensingel 132, 5911 AG in Venlo

  • 7.00 – 7.15 uur inloop
  • 7.15 – 7.45 uur start ontbijt
  • 7.45 – 8.30 uur presentatie Phillipe Straten
  • 8.30 – 9.15 uur presentatie Erik Willems
  • 9.15 einde

Inschrijven

Aanmelden

Reserveer mijn plek voor de ontbijtsessie op 25 april

Over Summa Adviesgroep

Een hypotheekaanvraag, een schademelding, een ziekmelding van een medewerker: achter iedere vraag schuilt een verhaal en achter ieder verhaal schuilt een mens. In een vakgebied waar regels, procedures en complex taalgebruik vaak centraal staan, stellen wij altijd de ondernemer en zijn onderneming centraal. Dankzij onze ruime inkoopmogelijkheden en combinatie met onze persoonlijke dienstverlening zijn we in staat het maatwerk te leveren die de ondernemer èn de onderneming verdienen.

Locaties

Den Bosch, Oirlo, Horst, Panningen en Roermond.

Over
Full Account

Niet te klein, niet te groot…precies goed! Bij Full Account heeft u het beste van twee werelden: het persoonlijke contact van het lokale advieskantoor en de brede expertise van het grote accountantskantoor. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialist binnen hun eigen vakgebied. Sommige vraagstukken eisen de expertise van meerdere disciplines en dankzij onze samenwerking met ETL Nederland hebben we een internationaal netwerk binnen handbereik en kunnen we – indien nodig of gewenst – een beroep doen op externe vakspecialisten. Hierdoor kunnen we u vaak nét wat beter adviseren.

Locaties

Venray en Venlo.