Cyberrisico’s in 2024

Meld je aan voor de Cyberrisico ontbijtsessie van Lenssen Advies en Summa Adviesgroep. Experts en een ethisch hacker geven je inzicht in effectieve preventie, trends in cybercriminaliteit en wat je kan doen om je beter te beschermen. Ben jij bij deze exclusieve ontbijtsessie voor genodigde ondernemers?

Inschrijven
scrollen

Ontbijtsessie Cyber, kennis en netwerk

Tijdens deze ontbijtsessie doe je handige kennis op over dreigingen en actualiteiten op het gebied van cybersecurity. De experts van Allianz en een ethisch hacker delen hun inzichten in de laatste ontwikkelingen van Cyberrisico’s en geven praktische tips over hoe je jouw bedrijf hier (beter) tegen kan beschermen.

Deze ontbijtsessie is exclusief voor genodigde ondernemers, uiteraard zijn introducees welkom!

23 mei 2024: Switch, Molenstraat 13 in Helden

  • 7.00 – 7.15 uur inloop
  • 7.15 – 7.45 uur start ontbijt
  • 7.45 – 8.00 uur korte introductie
  • 8.00 – 9.00 uur presentatie expert Allianz en Ethisch hacker
  • 9.00 – 9.30 uur rondleiding Switch (optioneel voor gegadigde)

Inschrijven

Aanmelden

Reserveer mijn plek voor de ontbijtsessie op 23 mei

Over Summa Adviesgroep

Een hypotheekaanvraag, een schademelding, een ziekmelding van een medewerker: achter iedere vraag schuilt een verhaal en achter ieder verhaal schuilt een mens. In een vakgebied waar regels, procedures en complex taalgebruik vaak centraal staan, stellen wij altijd de mens centraal.

Locaties

Den Bosch, Oirlo, Horst, Panningen en Roermond.

Over
Lenssen Advies

Lenssen Advies is een accountantskantoor in Limburg gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, juridisch advies, HR (salaris)administratie, bedrijfsadvies en BI en procesoptimalisatie. Wij zetten onze tijd, expertise en creativiteit in, zodat jij kunt excelleren binnen jouw branche. Wij staan nooit op de voorgrond, maar naast jou – de ondernemer – en maken van jouw randzaken onze hoofdzaken.

Locaties

Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Beekdaelen en Roermond.