Wonen in Mäöleveld

Aan de rand van het landelijke Sevenum wordt in fases de kleinschalige woonwijk ’t Mäöleveld gerealiseerd met in totaal 150 woningen.

Ben jij geïnteresseerd? Summa helpt! Laat je gegevens achter en wij doen voor jou een Gratis Hypotheek Check. Zo weet jij wat jouw maximale hypotheek is!

 

Hypotheek check
scrollen

Wonen in Mäöleveld: voor ieder wat woons

’t Mäöleveld biedt woonoplossingen voor allerlei mensen, van jonge stellen tot senioren. De woningen worden zo gebouwd dat iedereen het beste uit het leven kan halen. Bovendien kun je ze op allerlei manieren op je eigen wensen afstemmen. In het Mäöleveld heb je unieke opties. De tweekappers en vrijstaande woningen kun je bijvoorbeeld gemakkelijk levensloopbestendig laten maken. De hoevewoningen zijn ideaal voor kleine huishoudens. Hier geniet je bovendien van een grote gemeenschappelijke tuin.

Planning

De start van de verkoop van de woningen in ’t Mäöleveld staat gepland voor zomer/najaar van 2024 ( dit is mede afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure). Met de bouw kan naar verwachting in 2025 worden gestart. Op het moment dat de pre sale start worden er bandbreedtes bekend waarbinnen de verkoopprijzen zullen worden vastgesteld. Vanaf start verkoop zijn de definitieve koopsommen per woning bekend.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in dit nieuwbouwproject? Meer informatie of inschrijven kan via de website van wonen in ’t Mäöleveld maar dit kan ook via Summa. Naast het informeren naar de mogelijkheden, kunnen wij jou ook helpen met het informeren en regelen van je hypotheek. Doe dus snel de Gratis Hypotheek Check en weet welke mogelijkheden jij hebt voor je je inschrijft.

De voordelen van Summa:

  • Niet gebonden aan 1 hypotheekverstrekker
  • Wij kijken altijd welke hypotheek het beste bij jou past
  • Hypotheek, Verzekeringen, Pensioen: Al je financiën onder 1 dak
  • Zelfstandig adviseur van Regiobank
  • Je kan altijd bij ons binnenlopen

Wij houden rekening met alle denkbare factoren waardoor je zelf geen uitzoekwerk meer hebt.

 

 

 

Hypotheek Check