Meld je aan voor onze huizen & hypotheek avond

Op woensdag 29 november geven experts Elene Steffgen (aankoopmakelaar), Marielle Gerards (verkoopmakelaar) en master financial planner Leon Jeucken inzicht in de mogelijkheden, de trends en tips om een passende koopwoning te vinden in en rondom Roermond. Ben jij een starter of doorstromer? Meld je dan nu aan.

Direct aanmelden
scrollen

Informatie en tips!

Ben je starter of doorstromer, en krijg jij graag inzicht in de laatste ontwikkelingen van de woningmarkt in en rondom Roermond? Onze experts en sprekers Elene Steffgen (aankoopmakelaar), Mariëlle Gerards (verkoopmakelaar) en master financieel planner Leon Jeucken geven je meer informatie en tips! Ook zullen ze al uw vragen beantwoorden. 

We heten u van harte welkom op locatie: ECI 13 in Roermond
De agenda van deze avondsessie is als volgt:

  • 19:00 – 19:30   Inloop + koffie/thee petite four
  • 19:30 – 19:45   Introductie
  • 19:45 – 21:00   Informatiesessie

Direct aanmelden


Alle antwoorden
op jouw vragen

De woningmarkt verandert. Dit biedt natuurlijk veel kansen, maar brengen ook risico’s en vragen met zich mee. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Hoeveel kun je lenen?
  • Wat zijn de mogelijkheden met verduurzamen nu energiekosten zo hoog zijn?  
  • Hoe bied ik op de juiste woning?
  • Waar kan een aankoopmakelaar mee helpen en wat is de rol van de verkoopmakelaar?
  • Waar moet ik als starter aan denken als ik wil kopen?
  • Koop ik nu eerst een andere woning als ik wil doorstromen of verkoop ik eerst mijn bestaande woning en ga ik dan pas op zoek.

Herken je deze vragen? Of heb je andere vragen? Tijdens deze avond zullen de meeste huiskamervragen die de experts in hun dagelijkse praktijk tegenkomen met u delen en ook de antwoorden op die vragen tijdens een interactieve avond. Interactief want u mag tijdens de sessie of later bij de borrel, nog veel vragen stellen.

Kan je niet aanwezig zijn? 

Kan je niet aanwezig zijn maar wil je wel informatie? Geen probleem! Neem dan contact op met onze experts. Wij zijn bereikbaar per e-mail via particulieren@summa.nl of telefonisch via 088 –  78 66 230

Meld je nu aan voor onze Huizen & Hypotheek avond

Stap 1 van 2

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)