Een gratis dakcheck laten uitvoeren door één van onze partners?

Goed nieuws! Als gewaardeerde relatie van Summa Adviesgroep bieden wij jou nu de mogelijkheid om een gratis dak-check uit te laten voeren. Zo voorkomen we samen lekkages en andere schades!

Reparaties zonder gedoe Mocht er tijdens de dak-check blijken dat er reparaties nodig zijn, dan ontvang jij een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden van de dakdekker.

Wacht niet langer en meld je onderaan deze pagina vandaag nog aan voor de gratis dak-check!

Vraag hier de gratis dakcheck aan

scrollen

Welke dakdekkers doen mee?

Over Siepdak-Klusservice uit Oirlo

Siepdak-Klusservice uit Oirlo biedt een breed scala aan bouwkundige diensten voor woningen en bedrijfspanden. Ze zijn gespecialiseerd in dakbedekkingen, renovaties, lood- en zinkwerken, isolatie, Trespa bekleding, lichtkoepels, en dakramen. Daarnaast voeren ze diverse onderhoudsklussen uit, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Over WeijersPlus dakonderhoud uit Groesbeek

WeijersPlus is een organisatie waar elke medewerker de ervaring en kennis die al meer dan 30 jaar opgebouwd is dagelijks toepast. Onze service- en onderhoudsdienst staat 24-7 voor u klaar.

Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum

Jacobs Dakbedekkingen is een familiebedrijf en is sinds 1945 een begrip in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen. Jacobs Dakbedekkingen maakt, renoveert en onderhoudt daken met vakmanschap en werkt uitsluitend met de beste kwaliteit merken.

Dakcheck aanvragen

Wat houdt de dak-check in?

De door jouw gekozen dakdekker controleert het dak en dakgoten preventief op eventuele gebreken, zowel hellende als platte daken. Is de regenpijp nog in orde, zijn jouw zonnepanelen, lichtkoepel of dakraam vervuilt? Dit wordt allemaal meegenomen in de dakscan.

Hoe vraag ik de gratis dakcheck aan?

Gebruik onderstaand formulier om jouw gratis dakcheck aan te vragen. Vul jouw gegevens in en selecteer een dakdekker naar keuze, zij doen de rest!