Show menu

Financieel advies:

Financiële planning

Financiële planning

We krijgen allemaal wel eens te maken met leuke en minder leuke gebeurtenissen, bijvoorbeeld het verbreken van een relatie of de wens om eerder te stoppen met werken. Het is verstandig om u over deze situaties goed te laten adviseren.

Lees meer Vraag advies
Hypotheek

Hypotheek

De aankoop van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de diverse keuzes die daarmee gepaard gaan. 


Lees meer Uw mogelijkheden
Pensioen

Pensioen

Onbezorgd genieten van uw pensioen. Dat wilt u toch ook? Als werknemer wilt u weten waar u aan toe bent. Waarin voorziet mijn regeling en waar kan ik op rekenen? Wij brengen al uw vragen samen met u zorgvuldig in kaart. 

Lees meer Vraag advies
Overlijden

Overlijden

Wanneer een naaste overlijdt, wilt u financiële onzekerheid graag voorkomen. Eenvoudig is het echter allerminst. Aflossing van schulden en inkomen voor nabestaanden zijn zaken die u goed geregeld wilt hebben.  

Lees meer Uw mogelijkheden
Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid is een van de grootste bedreigingen voor het inkomen gedurende een actieve carrière. Ziekte is een lastig te managen fenomeen. De economische consequenties zijn vrijwel altijd groot. 

Lees meer Vraag advies
Beleggen

Beleggen

Welke keuze is verstandig voor mij? Zet ik mijn geld op een spaarrekening of wil ik gaan beleggen? Wij helpen u de juiste keuzes te maken. 


Lees meer Vraag advies en meer informatie

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route