Show menu

Verzekeringsoplossingen

Verkeer & transport

Verkeer & transport

Mobiliteit is van groot belang voor uw onderneming en een kapitaalintensief onderdeel ervan. Tijdens het werk kan er niet alleen schade ontstaan aan de voertuigen zelf, maar uw medewerkers kunnen er ook schade mee veroorzaken.

Onroerende zaken

Onroerende zaken

Het is vervelend als uw bedrijf getroffen wordt door schade en/of diefstal. Het laatste waar u in zo'n situatie over wilt nadenken zijn de financiële gevolgen. Wij verzekeren uw bedrijfspand, zodat zelfs in de meest vervelende situaties uw schade snel en goed afgehandeld wordt.

Inventaris & goederen

Inventaris & goederen

Uw inventaris en goederen zijn van groot belang voor uw bedrijfsvoering Een inventaris- en goederenverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade, zodat u zo snel mogelijk weer door kunt met uw dagelijkse activiteiten. 

Bedrijfsschade

Bedrijfsschade

Wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door schade aan uw bedrijfsruimte of inventaris, heeft u (tijdelijk) geen inkomsten. Uw vaste lasten lopen echter gewoon door. Een bedrijfsschadeverzekering vergoedt de gemiste nettowinst en de vaste lasten als gevolg van een gedekte gebeurtenis.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Steeds vaker krijgen we te maken met zogenaamde hacks. Waar men tot voorkort alleen rekening hield met inbraken in een pand bestaat het inbreken via een computersysteem tegenwoordig ook tot een reëel risico.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering waarborgt u de continuïteit van uw bedrijf. Ook als beroepsuitvoerder of bestuurder kunt u aansprakelijk worden gesteld.

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan derden 

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Als ondernemer kan het voorkomen dat u een geschil heeft met een leverancier of een afnemer. Erg vervelend natuurlijk, maar met een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven bent u verzekerd van deskundig juridisch advies en rechtshulpverlening door specialisten.

Milieuschade

Milieuschade

Zorg en aandacht voor het milieu zijn tegenwoordig erg belangrijk. Bedrijven moeten voldoen aan strenge milieueisen. Hoe milieubewust u uw bedrijf ook runt, milieuschade kan zich altijd voordoen. Denk bijvoorbeeld aan een brand, waarbij via het bluswater bodemverontreiniging kan optreden. 

Ziekte & ziekteverzuim

Ziekte & ziekteverzuim

Als uzelf of één van uw medewerkers niet meer kan werken door ziekte of een ongeval, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Dit heeft consequenties voor uw bedrijf en voor het inkomen van u of uw medewerker.

Aan de hand van een analayse, gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Zakenreis

Zakenreis

Bent u wel eens op reis voor uw werk of voor uw bedrijf?  Wij bieden een complete zakenreisverzekering met ruime dekking. Het betreft een doorlopende verzekering, zodat u niet telkens een nieuwe zakenreisverzekering hoeft af te sluiten.

Algemeen

Algemeen

Heeft u de oplossing voor een specifiek risico en/of verzekering niet gevonden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. 

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route