Show menu

Ons klantportaal

Verzuimsignaal

Verzuimsignaal

Via dit portaal meldt u eenvoudig ziek en herstelmeldingen. Herstelmeldingen doen? Wij zorgen er vervolgens voor dat uw ziek- of herstelmelding bij de arbodienst terecht komt.

 Ga naar de pagina Formulieren en haal onder “Verzuimsignaal” het betreffende document “importsheet_verzuimsignaal” op.

Inloggen op verzuimsignaal
Oodit Risicoplan

Oodit Risicoplan

Het Oodit risicoplan biedt u inzage in een risicomanagementscan. Deze is voor u en uw adviseur samengesteld. Deze risicomanagementscan heeft als doel u inzicht te geven in de vooraf geïnventariseerde risico’s die u loopt en geeft tevens aan of deze voldoen aan de door u gestelde ambities.

Deze scan is een momentopname. Het is raadzaam om de risicomanagementscan met enige regelmaat uit te voeren.

Inloggen op Oodit Risicoplan
Summa Benefits

Summa Benefits

Summa Benefits biedt u een online overzicht, dat u inzicht, overzicht en controle geeft. Nooit meer onduidelijkheid, maar transparante en begrijpelijke online communicatie van uw regelingen. Geen bewerkelijke en handmatige aanpassingen, maar 24/7 online mutaties doorgeven vanuit 1 loket.

Inloggen op Summa Benefits
Mijn Polismap

Mijn Polismap

Met mijn polismap heeft u altijd en overal inzage in de verzekeringen die u bij uw adviseur heeft afgesloten en kunt u eenvoudig communiceren met uw adviseur.

Inloggen op Mijn Polismap
Summa Automeld

Summa Automeld

Voer uw toegangscode in voor Automeld. Hierna kunt u gemakkelijk zelf uw motorvoertuigen registreren en wijzigingen doorgeven.

Inloggen op Summa Automeld

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route