Show menu

Financieel advies:

Collectief pensioen

Collectief pensioen

U wilt dat uw medewerkers onbezorgd met pensioen gaan. U wilt óók dat de kosten beheersbaar blijven. Het vinden van de juiste balans vraagt om specialistische kennis. Onze pensioenadviseur denkt met u mee, zoekt naar de beste oplossing en kijkt kritisch naar de pensioenregelingen.

Lees meer Collectief pensioen afsluiten
Pensioen DGA

Pensioen DGA

Voor u als ondernemer is een oudedagsvoorziening die past bij uw (toekomstige) wensen net zo belangrijk als voor uw medewerkers. Wij brengen uw wensen samen met u in kaart en zorgen dat uw pensioen meegroeit met veranderende omstandigheden of mogelijkheden.


Lees meer Pensioen DGA afsluiten
Collectieve Inkomensverzekeringen

Collectieve Inkomensverzekeringen

Als uw werknemer lang ziek blijft, is dat zorgelijk en kostbaar. Voor hem of haar, maar zeker ook voor ú als werkgever. Want langdurig ziekteverzuim hindert de bedrijfsvoering en leidt tot extra kosten. U hebt er dus beiden belang bij dat de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk gaat.

Lees meer Collectieve Inkomensverzekeringen afsluiten
Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid is een van de grootste bedreigingen voor het inkomen gedurende een actieve carrière. Ziekte is een lastig te managen fenomeen. De economische consequenties zijn vrijwel altijd groot. 

Lees meer Vraag advies

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route