Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 150 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam team en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor ons bedrijfsonderdeel Summa Adviesgroep Roermond zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Commercieel medewerker binnendienst

hypotheken en complexe en impactvolle producten

Ben jij die energieke collega die houdt van hypothecaire beheers processen en brede verantwoordelijkheid?

Als commercieel medewerker binnendienst maak je onderdeel uit van een zelfsturend team waarin we iedere dag met veel plezier klaar staan voor onze klanten. Binnen het team werk je nauw samen met je collega’s van relatiebeheer en onze specialisten. Je hebt een breed en verantwoordelijk takenpakket. Jij zorgt dat ieder dossier dat de adviseur aan je overdraagt bij jou in goede handen is voor de gehele verdere afwerking. De specialisten worden blij van jouw rust en stabiliteit en geven je alle vertrouwen en vrijheid in je rol.

In je rol als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor:

  • het completeren van dossiers (complexe en impactvolle producten)
  • contacten onderhouden met banken, verzekeraars, notarissen, makelaars, adviseurs en klanten
  • het verzamelen en controleren van de documenten die voor een (hypotheek)aanvraag nodig zijn
  • het onderhouden van contact met de maatschappij of geldverstrekker om de voortgang van de (hypotheek)aanvraag te bewaken
  • het voeren van alle administratie 
  • het regelmatig geven van status updates richting klant en/of hypotheekadviseur en het bewaken van deadlines
  • het beheer van de dagelijkse processen binnen het team
  • het proactief meedenken met de klantreis en het aandragen van verbeter ideeën ten aanzien van de klanttevredenheid
Wat wij vragen

Beschik jij over minimaal MBO+ niveau, WFT hypotheken en WFT Vermogen diploma en heb jij de nodige hypotheek kennis in huis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar organisatietalent, schakelvermogen, gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en een portie energie. Geniet je ook zo van verantwoordelijkheid in je werk? Bij ons betekent dat vrijheid en ruimte om je eigen dingen te kunnen doen. Wij bieden medewerkers mooie uitdagingen in onze zelfsturende teams. Ons uitgangspunt is om iedereen in hun kracht te zetten en ieders talenten te benutten! Wij halen graag een persoonlijkheid naar onze zelfsturende teams. Wij willen te allen tijden van en met elkaar blijven leren. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?  

Wat hebben wij te bieden
Naast een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden wij jou als commercieel medewerker binnendienst een prettige, leerzame werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

De groeiambities van onze organisatie en de interne samenwerkingen met de andere bedrijven binnen de Summa Groep biedt kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen. Wij bieden jou als commercieel medewerker binnendienst een uitdagende, leerzame werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Sanne Hobus, onze HR Adviseur via 06 44 808 938. Wij kijken uit naar jouw reactie!