Wat te doen bij schade?

U heeft schade, wat ontzettend vervelend is natuurlijk. Of het nou gaat om een grote of kleine schade, wij helpen u graag om de zorgen weg te nemen, te zoeken naar oplossingen en u verder te helpen bij de afwikkeling.

Schade melden

U heeft een schade en u wilt deze aan ons melden. Om u verder te helpen hebben wij een digitaal schadeformulier ontwikkeld. Klik hierboven op de Button “Schade Melden” om het digitale schadeformulier te openen. Ook voor het insturen van een Europees Aanrijdingsformulier kunt u dit digitale schadeformulier gebruiken. Eventuele foto’s, getuigenverklaringen en nota’s kunt u bijvoegen.

Na het insturen van het formulier ontvangt u, op het door u opgegeven e-mailadres, een bevestiging met daarin een kopie van het verzonden formulier.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om het vervolg te bespreken.

Noodgeval

Bij een noodgeval staan wij graag voor u klaar.

Bij spoed, zoals een ongeval, overlijden, ingrijpende schade of een andere dringende kwestie kunt u ons altijd bereiken via telefoonnummer: 088 78 66 280. Buiten kantoortijden wordt u dan doorgeschakeld naar onze “noodtelefoon”.

Downloadplein

Indien u samen met een betrokkenen een schadeformulier in wilt vullen kunt u terecht op ons downloadplein formulieren.

Dowloadplein formulieren

Persoonlijke ondersteuning

Heeft u liever direct persoonlijke hulp? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 78 66 280 om samen de te-lopen-stappen door te nemen. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen bij ons op kantoor in Horst, Oirlo, Panningen of Roermond.

Kijk op onze contactpagina voor meer informatie en routebeschrijving.

Contactpagina

Schadehersteller zoeken (Autoschade)

Een schade is altijd vervelend. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij afspraken gemaakt met diverse autoschadeherstelbedrijven. Klik hier voor de pagina over autoschade.