Verzekeringskantoor Eindhoven

Bent u op zoek naar een verzekeringskantoor in Eindhoven voor advies over financiële producten? Onze verzekeringspecialisten staan u graag bij met advies over de diversen verzekeringen die wij aanbieden. Met een kantoor in Noord-Limburg zijn wij prima bereikbaar voor klanten uit de regio Eindhoven.

Passend advies van uw verzekeringskantoor

Wij hebben een divers aanbod van verzekeringen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze adviseurs staan dan ook voor u klaar om uw verzekering vraagstukken op te lossen. Onze adviseurs op het verzekeringskantoor brengen al uw wensen in kaart en kunnen zodoende een passend advies geven zodat al uw risico's goed gedekt zijn.

Financieel advies Eindhoven

Er kunnen zich situaties voordoen in uw leven, die een direct effect hebben op uw leven en financiële situatie. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren door een van onze financiële adviseurs in regio Eindhoven. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over een overlijdensverzekering? Het overlijden is een emotionele gebeurtenis, waarbij u liever niet stilstaat bij de financiële gevolgen hiervan. Zaken die u dus goed geregeld wilt hebben!

Verzekeringskantoor Summa Adviesgroep

Summa Adviesgroep is op meerdere plaatsen gevestigd en staat ook in de regio Eindhoven voor u klaar met advies voor verzekeringen maar ook voor financieel advies. U kunt bij ons onder andere terecht voor advies over verzekeringen met betrekking tot ziekte & ziekteverzuim, bedrijfsschadeverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen.


Lees meer