Verzekeringen Roermond

Bent u op zoek naar geschikte verzekeringen in Roermond en wilt u graag passend advies van één van onze adviseurs? Op onze website leest u meer over verschillende verzekeringen zoals onze autoverzekering, inboedelverzekering en rechtsbijstandverzekering.

Autoverzekering afsluiten Roermond

Een autoverzekering is niet alleen verplicht, maar ook zeer belangrijk. U kunt bij ons kiezen uit meerdere verzekeraars en verzekeringen, zodat u alleen verzekert wat u echt belangrijk vindt.

Waarom zou u kiezen voor onze motorrijtuigenverzekering? Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Tot 80% no-claim korting!
  • Een laag (of zelfs geen!) eigen risico wanneer u kiest voor een aangesloten autoschadeherstelbedrijf
  • Snelle schadeafhandeling
  • Mogelijkheid tot nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling

Zakelijke verzekeringen Roermond

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons een verzekering afsluiten. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw inventaris en goederen goed verzekerd zijn, maar ook dat financiële gevolgen worden gedekt wanneer u aansprakelijk wordt gesteld.

Verzekeringen in Roermond afsluiten

Bent u er niet zeker van welke verzekering voor u het meest geschikt is? Onze adviseurs staan u graag te woord om u te voorzien van de juiste adviezen! U kunt contact opnemen met een van onze (financiële) adviseurs om uw situatie te bespreken en samen te kijken naar een juiste verzekering.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Regiobank Roermond

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank aanbieden. Bij ons bent u altijd welkom voor vragen of een persoonlijk advies. U wordt geholpen door iemand die u kent, betrokken is en met u meedenkt. Wel zo prettig!