Vacature Schadebehandelaar

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 160 collega's stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio's en blijven in beweging.

Voor Summa Assuradeuren zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Schadebehandelaar
Parttime of fulltime functie (uren bespreekbaar)

Als Schadebehandelaar kom je te werken in een klein maar gezellig team. Je behandelt schades in het particuliere en zakelijke segment van begin tot eind.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je behandelt en beoordeelt allround schadegevallen in volmacht en provinciaal.
  • Je verzorgt de bijbehorende correspondentie en administratieve afhandeling van de schades.
  • Je signaleert de belangen van de klant en de financieel adviseur en gaat het gesprek aan om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Dagelijks sta je telefonisch in contact met klanten, benadeelden, experts, schadeherstelbedrijven en verzekeraars.
Functie eisen
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van WFT Basis en WFT Schade.
  • Je bent nauwkeurig maar toch in staat om knopen door te hakken.
  • Ervaring met schadebehandeling is een pré maar geen noodzaak.

Wat hebben wij te bieden
Krijg jij energie van verantwoordelijkheid en zelfstandig werken? Dan geven we je alle ruimte en begeleiding om te groeien in de functie. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven aan teams en mensen. Wij bieden gewoon een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mooie uitdagingen. Het is voor ons belangrijk dat jij jouw talent inzet om ons team beter te maken. We geven elkaar op een positieve manier feedback en zo helpen we elkaar om beter te worden. Vergis je niet, er wordt hard gewerkt binnen ons team maar er is zeker ook tijd voor een grap en een grol.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd cont
act opnemen met Sanne Hobus, onze HR Adviseur, via 06 44 808 938. Wij kijken uit naar jouw reactie!