Vacature Medewerker kwaliteit en compliance

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 160 collega's stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio's en blijven in beweging.

Voor ons bedrijfsonderdeel Summa Holding, zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Medewerker kwaliteit en compliance
Oirlo | minimaal 32 uur

Samen met de manager kwaliteit en compliance zorg jij voor het kwaliteitsbeleid (Klantbelang Centraal) en ben je verantwoordelijk voor het bijhouden, analyseren en signaleren van ontwikkelingen in het vakgebied en het ontwikkelen en onderhouden van procedures en (gedrags)richtlijnen. Je hebt een breed en verantwoordelijk takenpakket. Met het auditprogramma welke je periodiek uitvoert toets je of de beheersing goed is ingericht en anderzijds neem je proactief initiatieven om de beheersing van risico’s te versterken. Je ondersteunt de Functionaris Gegevensbescherming bij het vormgeven en bewaken van het privacy beleid. Op een integere en veilige manier met de persoonsgegevens van onze klanten omgaan, is voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast wordt er jaarlijks een afdelingsplan opgesteld met daarin interessante uitdagingen waar jij mee aan de slag gaat.

In je rol als medewerker kwaliteit en compliance ben je verantwoordelijk voor:
ondersteunen bij ontwikkeling, implementeren en onderhouden van processen, procedures en richtlijnen;
ondersteunen in het implementeren van gedragsregels en beleid in het kader van (nieuwe) wet- en regelgeving en zorgdragen voor het beheer;
uitvoering geven aan het auditprogramma voor zowel de groep als voor de verschillende bedrijfsonderdelen;
toezien op een juiste klachtenbehandeling en registratie;
voortkomende werkzaamheden uit het thema ‘klantbelang centraal’.
het uitvoeren van het privacy beleid, fraudebeleid en ken uw klantbeleid (CDD);
het uitvoeren van steekproefsgewijze controles;
het uitvoeren van audits op onze websites;
faciliteren en ondersteunen bij Product Approval & Review Proces.

Wat wij vragen
Beschik jij over minimaal HBO niveau, geloof jij in handelen naar de geest van de wet en maak jij daar het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast ben je analytisch ingesteld, denk je in oplossingen, ben je gedreven in wat je doet, heb je een groot inlevingsvermogen en beschik je over een grote mate van overtuigingskracht.

Wat hebben wij te bieden
Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar. Je vervult binnen de organisatie de functie van de spreekwoordelijke spin in het web en je werkt daardoor samen met verschillende collega’s en disciplines. Je werkt in grote mate van zelfstandigheid en fungeert vanuit je vakgebied als vraagbaak voor de organisatie. Door groeiambities van onze organisatie en de daarmee gepaard gaande samenwerkingen ontstaan er steeds uitdagende vraagstukken. Wij bieden jou als medewerker kwaliteit en compliance een uitdagende, leerzame werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen binnen je rol.

I
nteresse?
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar HRM@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Sanne Hobus, onze HR Adviseur via 06 44 808 938. Wij kijken uit naar jouw reactie!