Vacature Managementassistent

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 170 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor de Summa Holding zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Managementassistent (40 uur)

Ben jij graag de spin in het web? Word dan managementassistent bij ons!

In deze uitdagende en afwisselende functie ondersteun en ontzorg je de directie van Summa Groep in de meest brede zin van het woord. Jij zorgt voor een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken en bent een 1-2’tje met de directie.

Als managementassistent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende secretariële werkzaamheden ten behoeve van de directie, zoals agendabeheer, het voorbereiden, notuleren en uitwerken van vergaderingen en vastgestelde actiepunten bewaken op afhandeling. Het organiseren van vergaderingen, zakenreizen en bijeenkomsten. Jij stelt (vergader)documenten op, zorgt voor een digitale archivering en jij draagt zorg voor de afhandeling van contracten en opdrachtbevestigingen. Meedenken in procesverbeteringen en vooruitdenken over lopende zaken wordt meer dan gewaardeerd. Jij bent tevens verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve ondersteuning aan de Raad van Commissarissen en het managementteam.

Wat wij vragen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een motivatie om als managementassistent bij ons aan de slag te gaan. Je bent flexibel en bereid om vanuit meerdere locaties te werken. Heb je ervaring in een soort gelijke functie en wil jij graag werken binnen een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plannen, organiseren en secuur werken is je op het lijf geschreven. Jij bewaakt het overzicht en hebt geen moeite om meerdere ballen in de lucht te houden. Je kunt snel schakelen, timemanagement is jouw kracht. Je hebt een stevige persoonlijkheid met sociale en communicatieve vaardigheden en begrijpt de inhoudelijke zaken die spelen in een directie van een organisatie. Je legt proactief verbanden, stelt de juiste prioriteiten, je neemt initiatief en je werkt nauwkeurig. Vanzelfsprekend ben je integer en klantgericht. Je bent in staat om op alle niveaus te communiceren. Je collega’s worden blij van jouw leergierigheid, positieve energie, oplossingsgerichtheid en geven je alle vertrouwen en vrijheid in je rol.

Geniet je ook zo van verantwoordelijkheid in je werk? Bij ons betekent dat vrijheid en ruimte om je eigen dingen te kunnen doen. Wij bieden medewerkers mooie uitdagingen in onze teams. Ons uitgangspunt is om iedereen in hun kracht te zetten en ieders talenten te benutten! Wij willen te allen tijde van en met elkaar blijven leren. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?  

Wat hebben wij te bieden

Naast een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden wij jou als managementassistent een prettige, dynamische werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. De groeiambities van onze organisatie en de interne samenwerkingen met de andere werkmaatschappijen binnen de Summa Groep bieden kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Sanne Hobus, onze HR Adviseur via 06 44 808 938. Wij kijken uit naar jouw reactie!