Vacature Financieel medewerker

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jaren lange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 160 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor Summa Groep locatie Oirlo zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Financieel medewerker
Oirlo | minimaal 36 uur

Ben jij die collega die houdt van cijfers en een breed takenpakket?

Onze financiële afdeling is breed verantwoordelijk voor onze eigen financiële rust en zekerheid. Je werkt voor alle vier de bedrijfsonderdelen en je ziet hierdoor de gehele organisatie aan je voorbij komen. Als financieel medewerker maak je onderdeel uit van een hecht, ambitieus en gezellig team van 7 collega’s, binnen een dynamische werkomgeving. In het team wordt iedere dag met veel passie en plezier gewerkt en men daagt elkaar op een frisse, energieke manier uit om met de organisatie mee te groeien.

Wat ga je doen

  • Inkoopfacturen boeken 
  • Debiteurenbeheer
  • Crediteurenbeheer
  • Bank boeken
  • Controleren van rekeningcouranten
  • Het verwerken en controleren van financiële gegevens
  • Het analyseren, bewerken en rapporteren van financiële informatie
  • Het verder vormgeven van administratieve processen

Wat wij vragen

Kennis van zaken en passie! Je beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO-opleiding en hebt een passie voor de financiën van een dynamische organisatie. Voor deze functie zijn we echt op zoek naar een allrounder. Zo dien je op financieel gebied goed onderlegd te zijn en heb je ook een sterk analytisch vermogen. Jij zoekt je uitdaging in de complexiteit van onze vraagstukken. Alles leren en weten kost hierdoor binnen Summa Groep behoorlijk wat tijd. Het team wil in je investeren en op je kennis en persoonlijkheid kunnen bouwen voor de toekomst!

We zoeken een zeer accuraat, open en betrouwbaar persoon die zich op meerdere dingen kan focussen en prioriteiten weet te stellen. Je bent een teamplayer, werkt gestructureerd en denkt samen met het team vooruit op de business. We verwachten dat je pragmatisch en flexibel bent ingesteld en weet om te gaan met veranderingen. Summa Groep is in beweging wat het team mooie ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Heb jij zin om mee te doen?

Wat hebben wij te bieden

Krijg jij energie van verantwoordelijkheid en complexiteit in je werk? Dan geven we je alle ruimte en begeleiding om te groeien in de functie. Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden bieden wij onze medewerkers mooie uitdagingen. Ons uitgangspunt is om iedereen in hun kracht te zetten en ieders talenten te benutten! Wij willen altijd van en met elkaar blijven leren en dat op een mooie en leuke manier. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?

De groeiambities van onze organisatie en de interne samenwerkingen met de bedrijven en afdelingen binnen de Summa Groep biedt kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven aan teams en mensen. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met  je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Pauline Krijn, via 088-7866210 Wij kijken uit naar jouw reactie!