Vacature Facilitair medewerker

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 160 collega's stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de  overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio's en blijven in beweging.

Voor de Summa Groep locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Facilitair medewerker
Maximaal 24 uur

Als facilitair medewerker maak je onderdeel uit van Summa Holding. Het is een nieuwe functie die jij samen met ons vorm mag gaan geven. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:
het periodiek onderhoud in- en rondom onze vestigingen;
beheer van onze onderhouds- en samenwerkingscontracten;
contacten onderhouden met onze toeleveranciers en zorg dragen voor de juiste kwaliteit en budgetbewaking;
het intern aansturen van een milieuvriendelijk en centraal schoonmaak- en afval beheer;
ondersteunen bij interne verhuizingen;
het beheren van de sleutel/alarmverantwoording voor alle kantoren;
je bent preventiemedewerker voor alle vestigingen binnen de Summa Groep en tevens verantwoordelijk voor het actueel houden en naleven van de RI&E en ons arbobeleid;
het gehele arbo pakket is bij jou in goede handen en jij zorgt dat alles goed geregeld is voor onze medewerkers;
• als medewerker BHV houd jij ook onze BHV organisatie actueel, levendig en betrokken bij onze medewerkers.

Wat wij vragen
Wij zoeken een organisatietalent, iemand die van aanpakken weet en zelfstandig wil werken. Je beschikt over een rijbewijs, een afgeronde facilitaire opleiding en je hebt een passie voor de facilitaire gang van zaken binnen een dynamische organisatie met meerdere vestigingen. Je bent betrouwbaar en houdt van diversiteit aan werkzaamheden want er komen iedere dag andere vraagstukken naar voren. We zoeken een accuraat, open en initiatiefrijk persoon die zich op meerdere dingen kan focussen en prioriteiten weet te stellen. Je bent een teamplayer, werkt gestructureerd en denkt vooruit op de business. We verwachten dat je sociaal en flexibel bent ingesteld en weet om te gaan met veranderingen. Summa Groep is in beweging wat het team mooie uitdagingen biedt. Heb jij zin om mee te doen?

Wat hebben wij te bieden
Krijg jij energie van verantwoordelijkheid en zelfstandig werken? Dan geven we je alle ruimte en begeleiding om te groeien in de functie. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven aan teams en mensen. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar. Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden bieden wij onze medewerkers mooie uitdagingen. Ons uitgangspunt is om iedereen in hun kracht te zetten en ieders talenten te benutten! Wij willen te allen tijden van en met elkaar blijven leren en dat op een mooie en leuke manier. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Margriet Janssen, via 088 7866260. Wij kijken uit naar jouw reactie!