Facilitair coördinator

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 170 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor al onze bedrijfsonderdelen zoeken wij een:

Facilitair coördinator (36 uur)

Ben jij een coördinator in hart en nieren die graag zelfstandig werkt?

Als facilitair coördinator maak je onderdeel uit van Summa Holding. Het is een nieuwe functie die jij samen met ons vorm mag gaan geven. Als facilitair coördinator bewaak je het overzicht en draag je verantwoordelijkheid over alle facilitaire werkzaamheden. Coördineren, plannen, organiseren en uitvoerend bezig zijn op en voor alle 6 locaties van Summa Groep. Je krijgt te maken met diverse projecten en verantwoordelijkheden op facilitair gebied.

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • klein en periodiek onderhoud van en rondom onze kantoren;
 • bijwonen van het huurdersoverleg van een aantal kantoren;
 • beheer van onze onderhoudscontracten;
 • onderhouden van contacten met toeleveranciers en zorgdragen voor de juiste kwaliteit en budgetbewaking;
 • coördineren centraal schoonmaak- en afvalbeheer;
 • coördineren en ondersteunen bij interne verhuizingen;
 • beheren van sleutel- en alarmverantwoording voor alle kantoren;
 • fungeren als preventiemedewerker voor alle vestigingen binnen de Summa Groep en tevens dragen van (mede)verantwoordelijkheid voor het actueel houden en naleven van de RI&E en ons arbobeleid;
 • als medewerker BHV houd jij ook onze BHV-organisatie actueel, levendig en betrokken bij onze medewerkers;
 • aandragen van verbetervoorstellen om zaken groepsbreed (centraal) te faciliteren;
 • inkoop van kantoor- en sponsorartikelen;
 • facilitaire ondersteuning van de afdeling ICT.

Wat wij vragen

Een organisatietalent, iemand die van aanpakken weet en zelfstandig wil werken. Je beschikt over een afgeronde facilitaire opleiding op MBO-niveau, een rijbewijs en je hebt een passie voor de facilitaire gang van zaken binnen een dynamische organisatie met meerdere vestigingen. Je bent een regelaar en iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. Je trekt het werk naar je toe en houdt van diversiteit in je werkzaamheden. Er komen iedere dag andere vraagstukken naar voren en jij weet je verantwoordelijkheid hierin te pakken.

We zoeken een open en initiatiefrijk persoon die zich op meerdere dingen kan focussen en prioriteiten weet te stellen. Je bent een teamplayer, werkt gestructureerd en denkt samen met de holding vooruit op de business. We verwachten dat je sociaal en flexibel bent ingesteld en weet om te gaan met veranderingen. Summa Groep is in beweging, hetgeen mooie uitdagingen biedt. Heb jij zin om mee te bewegen?

Wat hebben wij te bieden

Krijg jij energie van verantwoordelijkheid en zelfstandig werken? Dan geven we je alle ruimte en begeleiding om te groeien in de functie. We helpen je graag vanuit de business, supportteams en directie, waarbij jij de uiteindelijke verantwoordelijkheid hebt. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en we proberen zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven aan teams en mensen. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden bieden wij onze medewerkers mooie uitdagingen. Ons uitgangspunt is om iedereen in zijn of haar kracht te zetten en ieders talenten te benutten. Wij willen altijd van en met elkaar blijven leren op een mooie en leuke manier. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met  je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Jantien Custers, via 088-7866245. Wij kijken uit naar jouw reactie!