Vacature Commercieel medewerker hypotheken

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jaren lange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 160 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam team en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor ons bedrijfsonderdeel Summa Adviesgroep kantoor Panningen zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Commercieel medewerker Hypotheken
Panningen | 32-40 uur

Ben jij die energieke, klantgerichte collega die bezig wil zijn met hypotheken en complexe en impactvolle producten?

Als Commercieel medewerker hypotheken maak je onderdeel uit van ons hypotheken team waarin we iedere dag met veel plezier klaar staan voor onze klanten. De Commercieel medewerker hypotheken ondersteunt de hypotheekadviseur en bedient vanuit kantoor ook zelfstandig en proactief bestaande klanten. Het commerciële aspect van je werk zit vooral in heel goed relatiebeheer. Daar komen de leads uit voort waar jij of jouw collega’s vervolgens wel raad mee weten.

Jij bent de spin in het web voor het afsluiten van nieuwe en het aanpassen van bestaande hypotheken met bijbehorende overlijdensrisicoproducten en woonlastenbeschermers. Jij zorgt dat ieder dossier wat de hypotheekadviseur aan je overdraagt bij jou in goede handen is voor de verdere afwerking richting klant en serviceprovider hypotheken.

Je collega’s worden blij van jouw rust en stabiliteit en geven je alle vertrouwen en vrijheid in je rol. Denk jij in mogelijkheden en ben jij in staat om jouw eigen werkproces te analyseren en (continu) te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In je rol als Commercieel medewerker hypotheken ben je verantwoordelijk voor:

Advies en beheer

  • Je geeft samen met de hypotheekadviseur uitvoering aan het commerciële beleid.
  • Je signaleert proactief commerciële behoeften bij prospects en klanten en weet deze om te zetten in concrete acties.
  • Je geeft advies over het aanpassen van hypotheken met bijbehorende overlijdensrisicodekkingen en woonlastenbeschermers via de telefoon/e-mail of bij ontvangst van klanten op kantoor.
  • Je stelt adviesrapporten op en vraagt offertes aan.
  • Je beantwoordt inhoudelijke vragen van klanten, de serviceprovider en collega’s.

Administratieve verwerking

  • Je maakt dossiers compleet (complexe en impactvolle producten).
  • Je voert de administratie uit ten behoeve van facturatie en budgetten.

Wat wij vragen

Beschik jij over de diploma's WFT hypotheken en WFT Vermogen en heb jij de nodige hypotheek kennis in huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar organisatietalent, schakelvermogen, gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en een portie energie. Geniet je ook zo van verantwoordelijkheid in je werk? Bij ons betekent dat vrijheid en ruimte om je eigen dingen te kunnen doen binnen een dynamische werkomgeving. Wij verwachten van al onze medewerkers dat ze proactief meedenken met onze klantreizen en dat je verbeter ideeën ten aanzien van de klanttevredenheid aandraagt en oppakt.

Wat hebben wij te bieden

Naast een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden wij jou als Commercieel medewerker hypotheken een dynamische, leerzame werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij bieden medewerkers mooie uitdagingen in onze teams. Ons uitgangspunt is om iedereen in hun kracht te zetten en ieders talenten te benutten binnen onze organisatie in beweging. Wij willen altijd van en met elkaar blijven leren. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?  

Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar. De groeiambities van onze organisatie en de interne samenwerkingen met de andere bedrijven binnen de Summa Groep biedt kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Lara Joosten, Operationeel manager via 0633103304. Wij kijken uit naar jouw reactie!