Vacature Commercieel medewerker binnendienst (Weert)

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 170 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor ons bedrijfsonderdeel Summa Adviesgroep zijn we voor ons nieuwe label Summum Advies te Weert op zoek naar een enthousiaste:

Commercieel medewerker binnendienst
Weert | minimaal 32 uur

Ben jij die energieke collega die houdt van klantcontact en het opbouwen van 9+ klantrelaties? Als commercieel medewerker binnendienst maak je onderdeel uit van een particulier team waarin we iedere dag met veel plezier klaar staan voor onze klanten. Je werkt vanuit onze nieuwe locatie in Weert. Eind 2019 is ons nieuwe label Summum Advies te Weert geopend en dit biedt ruimte voor een nieuwe commercieel medewerker binnendienst. Voor iedereen is dit een nieuwe uitdaging waar we ontzettend veel zin in hebben. Sluit jij bij ons team aan?

Binnen het team werk je nauw samen met je collega’s van hypotheek advies en financiële planning. Je hebt een breed en verantwoordelijk takenpakket. Jij bedient zelfstandig particuliere klanten op het terrein van verzekeringen, uitvaartverzekeringen en producten van de RegioBank. Dit alles doe je met jouw aanstekelijke enthousiasme en klantgerichtheid. Teamsamenwerking staat centraal, indien nodig vraag je je collega adviseur om een advies op maat te verzorgen voor de klant. Je collega’s worden blij van jouw leergierigheid, positieve energie en oplossingsgerichtheid en geven je alle vertrouwen en vrijheid in je rol.

In je rol als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor:
  • het breed inventariseren van de risico’s, wensen en behoeften van de klant en het bouwen aan een lange termijn relatie met je klanten;
  • het proactief bewerken en uitbouwen van de bestaande klantenportefeuille. Jouw focus ligt in eerste instantie op verzekeringen. Daarnaast blijf je wel alert op kansen in de overige domeinen en zorg je voor doorverwijzing waar mogelijk;
  • het verzorgen van de administratieve verwerking van je klantcontacten, het opstellen van offertes, afgeven van voorlopige dekkingen en het bemiddelen bij het afsluiten van verzekeringen. Daarnaast voer je nieuwe polissen in en verwerk je mutaties;
  • het actief meewerken op kantoor. Je bent het vaste aanspreekpunt voor klanten en zet mede commerciële acties op en spreekt klanten proactief aan voor cross-selling;
  • het proactief meedenken met de klantreis en het aandragen van verbeterideeën ten aanzien van de klanttevredenheid.

Wat wij vragen
Je hebt een MBO+ diploma, bij voorkeur in de bank- en financiële sector, of je hebt gelijkwaardige ervaring. Beschik jij over je WFT basis, WFT schade particulier en WFT vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar schakelvermogen, gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief in combinatie met een flinke portie energie en plezier. Geniet je ook zo van verantwoordelijkheid in je werk? Bij ons betekent dat vrijheid en ruimte om je eigen dingen te kunnen doen. Wij bieden medewerkers mooie uitdagingen in onze teams. Ons uitgangspunt is om iedereen in hun kracht te zetten en ieders talenten te benutten! Wij willen altijd van en met elkaar blijven leren. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?

Wat hebben wij te bieden
Je komt te werken in een deskundig, gedreven en gezellig team binnen het nieuwe Summum label van Summa Adviesgroep. Het label is voor iedereen nieuw wat geweldig is om samen te laten groeien. Naast een prima salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden wij jou als commercieel medewerker binnendienst een prettige, dynamische werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. De groeiambities van onze organisatie en de interne samenwerkingen met de andere werkmaatschappijen binnen de Summa Groep bieden kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met René Manders, Commercieel Manager Summa Adviesgroep via 06 5316 7919. Wij kijken uit naar jouw reactie!