Vacature Accountmanager zakelijke verzekeringen

Summa Groep zorgt voor financiële rust en zekerheid. We zijn een ambitieuze organisatie met jaren lange kennis en ervaring in huis. Met een team van ruim 150 collega’s stellen wij iedere klant in staat om financiële rust en zekerheid te bewaken. Summa Groep is de overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen in onze branche; Acura, Summa Adviesgroep, APS Pensioen- en Inkomensteam team en RISE&Partners. Samen zijn we een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse regio’s en blijven in beweging.

Voor ons bedrijfsonderdeel Summa Adviesgroep zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Accountmanager zakelijke verzekeringen

Ben jij die collega die houdt van vrijheid en brede verantwoordelijkheid?

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van een gedreven, ambitieus en gezellig team van 10 collega’s waarin we iedere dag met veel plezier klaar staan voor onze zakelijke klanten. Binnen het team werk je nauw samen met je (commerciële binnendienst) collega’s en weet je precies van elkaar wat er speelt. Jij zoekt continue naar het best passende advies aangaande zakelijke verzekeringen voor je klant. Je portefeuille is zeer divers, je opereert in diverse branches en ziet tevens een uitdaging om met name de agrarische sector verder uit te diepen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent het Summa gezicht voor klanten en potentiële klanten die je bezoekt
  • Je brengt totale financiële risico’s in kaart, analyseert de risico’s, bedenkt alle mogelijke oplossingen en geeft het juiste totaal advies aan de klant
  • Je beheert en volgt de klantdossiers op
  • Je streeft naar een actieve samenwerking met je collega’s en teams want daar ligt onze kracht!
  • Je verricht marktonderzoek en je volgt de laatste ontwikkelingen met name rondom de agrarische markt op de voet om te weten wat er speelt in de wereld van je klant!

Kortom jij bent de spin in het web en het gezicht van Summa voor de klant!

In het team wordt iedere dag met veel passie en plezier gewerkt en men daagt elkaar op een dynamische, energieke manier uit. Vraagstukken zoals klantervaringen en klanttevredenheid staan centraal. Summa Adviesgroep is in beweging wat het team mooie ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Heb jij zin om aan te sluiten?

Wat wij vragen
De nodige zakelijke verzekeringen diploma’s en affiniteit met de agrarische branche. Beschik jij daarnaast ook over een geheel eigen commerciële drive die bij onze organisatie past?

Wij zijn op zoek naar initiatief, creativiteit, energie, commercieel inzicht, gedrevenheid en overtuigingskracht! Een collega die geniet van verantwoordelijkheid en ontwikkeling in het werk. Bij ons betekent dat meedenken en ruimte pakken om mee te groeien met onze organisatie. Wij willen te allen tijden van en met elkaar blijven leren en dat op een mooie en leuke manier. De beste professionals werken tenslotte bij Summa Groep! Hoor jij hier ook bij?

Wat hebben wij te bieden
Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden wij jou als accountmanager zakelijke verzekeringen een prettige, leerzame werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. De groeiambities van onze organisatie en de interne samenwerkingen met de andere bedrijven binnen de Summa Groep bieden kansen voor onze medewerkers die meer uit hun carrière willen halen. Summa Groep kenmerkt zich als een platte organisatie met een open en informele cultuur. Bij ons zijn de lijnen kort en proberen we zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven aan teams en mensen. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken bij elkaar.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons nog beter leren kennen? Reageer dan met  je CV en een korte motivatie naar hrm@summa.nl. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met Lara Joosten, via 088-7866230 Wij kijken uit naar jouw reactie!