Summa Service

Alle klanten mogen van ons uitstekend advies, een passende dekking en een scherpe premie verwachten. Maar ook een kritische blik naar elders lopende verzekeringen, een betrouwbaar Regiobank agentschap, adequate schadeafwikkeling en persoonlijk contact zijn en blijven voor ons vanzelfsprekend.
En dan is er ook nog speciaal voordeel voor speciale klanten: Summa Service! Een abonnement met een aantal praktische voordelen in specifieke situaties.

Graag laten we u nader kennis maken met dit unieke servicepakket.

1. Telefonische toegang tot een juridische vraagbaak

Geen rechtsbijstandverzekering?  Eén telefoontje en een jurist(e) staat u te woord om uw juridische kwestie te bespreken. Voor een gereduceerd tarief kunt u zelfs alsnog  gebruik maken van rechtsbijstand als dat nodig is. De juristen  van  Arag zijn bereikbaar op 088 22 25 000.

2. Summa Servicedesk

Onheil overkomt u op de meest ongelukkige tijdstippen. Toch wilt u ook dan snel geholpen worden en dat kan dankzij uw toegang tot de Summa Servicedesk. 24/7 bereikbaar voor advies en hulp in nood. Brand-, water- en/of glasschade maar ook bij inbraak, vandalisme en ongevallen of voor een autowijziging belt u voor snelle hulp naar 088 78 66 266.

3. Gratis adviesuur van uw Summa-specialist

Hoe zit dat met mijn pensioen? Wat als ik plotseling kom te overlijden? Kan mijn hypotheekrente niet omlaag? U vraagt wij draaien! Onze specialist inventariseert gratis en vrijblijvend en bovendien krijgt u één gratis adviesuur ter waarde van Eur. 125,00.
Vraag er naar bij uw eigen adviseur of bel 088 78 66 200.

4. Financieel inzicht bij werkloosheid, overlijden of arbeidsongeschiktheid

Juist in moeilijke tijden krijgt u als Summa Service klant de nodige extra aandacht. Op uw verzoek zijn we beschikbaar om financieel inzicht te verschaffen. Inkomen, uitgaven, vermogen en schuld worden overzichtelijk in kaart gebracht. We adviseren u over (bespaar)mogelijkheden. Speciaal voor u is er gratis een budgetcoach beschikbaar. Maak een afspraak via 088 78 66 240.

5. Voorschot bij schade

Adequate en snelle schadeafwikkeling vinden we vanzelfsprekend. Voor de Summa Service klant gaan we nog wat verder. Uw schade-uitkering hoeft bij materiële schade in het verkeer niet meer te wachten op de afwikkeling van een andere verzekeraar. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals bij een betrokken buitenlandse verzekeraar, maar veelal zullen we direct de schadepenningen aan u voldoen. Wel zo handig!

Summa Service; Speciale service voor speciale klanten!

Ondanks de voordelen die Summa Service u in voorkomende gevallen biedt kunnen wij ons voorstellen dat u doorlopend behoefte heeft aan Financieel inzicht. In dat geval raden wij u aan uw Summa Service pakket uit te breiden naar Summa Summum. U kunt niet alles voorkomen, maar hiermee bent u altijd op de hoogte en financieel voorbereid. Uw eigen Financieel Adviseur is bovendien volledig geïnformeerd en kan u op elk gewenst moment snel en volledig van het juiste advies voorzien.

Met Summa Summum:

  • heeft u altijd online inzicht en uw totale financiële situatie
  • worden jaarlijks uw financiële gegevens volledig geactualiseerd
  • heeft u periodiek een gesprek met uw financieel planner over uw situatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een maak direct een vrijblijvende afspraak.