Een vakantie zonder zorgen

Een onbezorgd vakantiegevoel met Summa Adviesgroep. Of u nou kort of lang op vakantie gaat, alleen of met gezelschap, ver weg of juist dichtbij; Wij nemen graag de tijd om samen met u de meest passende reisverzekering samen te stellen.

Een vakantie zonder zorgen bestaat eigenlijk niet, van belang is het wel dat u weet waar u aan toe bent als er iets mis gaat. Zodat u bij een calamiteit direct weer verder kan met het vieren van uw vakantie of juist de mogelijkheid krijgt om eerder naar huis te gaan. 

Slimme oplossingen waarmee u verder kan

Een goede vakantie begint met de juiste verzekering. Denk hierbij aan:

  • Automobilistenhulp, snel weer onderweg met uw voertuig
  • All-Risk Annuleringsverzekering
  • SMS-Assistant, krijg als eerste bericht bij een calamiteit op uw reisbestemming
  • Doorlopende en kortlopende mogelijkheden
  • Noodnummer met 24/7 telefonische bereikbaarheid. 
Neem gerust contact met ons op via 088 78 66 200 of kom naar een van onze kantoren. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina met particuliere verzekeringen.

Advies op maat

Naast de bestaande verzekeringsproducten bieden wij, in samenwerking met enkele partners, verzekeringen aan voor au-pairs, backpackers, zakenreizigers en vrijwilligers die naar het buitenland gaan. Het is van belang dat de verzekering die u kiest aansluiting biedt op uw wensen. Neem voor een degelijk advies contact op met een van onze adviseurs.