Show menu

"Betrokken & Deskundig"

Onze Corona-maatregelen

Beste relatie,

 

Wij als directie en management van Summa Adviesgroep komen dagelijks bij elkaar om vanuit onze rol en verantwoordelijkheid beslissingen te nemen rondom de situatie met het Coronavirus.

Onderstaand leest u welke maatregelen wij hebben genomen en waar we u en uw bedrijf graag in meenemen:

  • Ons huidige uitgangspunt is dat onze medewerkers vanuit al onze vestigingen werken; onze kantoren in Horst, Oirlo, Panningen, Roermond of Summum in Weert, zijn normaal geopend.
  • We werken met een minimale bezetting op de kantoren en de overige medewerkers werken vanuit thuis. Met deze maatregel proberen we verdere mogelijke verspreiding te voorkomen.
  • Alle dienstverleningsactiviteiten van ons werk gaan door. Dat betekent dat u met al uw vragen rondom schademeldingen, financiële planning, uw hypotheek of vragen over uw verzekeringspakket gewoon bij ons terecht kunt.
  • We nemen wel enige terughoudendheid in acht met betrekking tot het maken van bezoekafspraken. Daarom zullen we u in eerste instantie telefonisch van dienst zijn. Mocht een afspraak met een van onze adviseurs of specialisten noodzakelijk zijn dan zal deze in onderling overleg worden ingepland.

 

Als de situatie rondom het Coronavirus aanleiding geeft bovengenoemde maatregelen aan te passen, zullen wij u hierover informeren.

 

 

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route