Show menu

"Betrokken & Deskundig"

Cybercriminaliteit, tips en stappenplan

Steeds vaker worden ondernemers slachtoffer van deze ‘nieuwe’ vorm van criminaliteit. Wij krijgen dan ook met enige regelmaat vragen over het voorkomen en bestrijden van cybercriminaliteit.

De kosten van een zogenaamde hack kunnen fors oplopen, met alle gevolgen van dien. Los van de directe kosten (opsporen en dichten lek, bedrijfsschade, losgeld), kunt u ook geconfronteerd worden met een boete die het College Bescherming Persoonsgegevens u oplegt.

Op dit moment is de maximale boete € 820.000,- ; Een hack kan de continuïteit van uw bedrijf dus direct in gevaar brengen!

Wij onderhouden nauwe contacten met onze partners die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van cybercriminaliteit. Naast het voorkomen van schade, is er ook de mogelijkheid om u hiervoor te verzekeren.

Op de OndernemersVakdagen 2016 hebben wij samen Contour en MKB Limburg een Cybercrime-event mogen organiseren. Voor de aanwezigen hebben de sprekers een tweetal White Papers ontwikkeld met enkele tips en tricks om zelf al aan de slag te gaan.

White Paper Digitale Opsporing, tips & tricks van Paul de Vlieger.

  • Klik hier voor de tips en tricks

White Paper Hekkelman Advocaten, stappenplan datalek van Monique Hennekens

  • Klik hier voor het stappenplan

Mocht u interesse hebben in uw persoonlijke oplossing? Neem dan gerust contact met ons op via 088 78 66 230 of mail naar zakelijk@summa.nl.

Direct zelf regelen

Ik wil:

Liever persoonlijke hulp?

persoonlijke hulp Adres en route