Autoschade

Een schade is altijd vervelend. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij afspraken gemaakt met diverse autoschadeherstelbedrijven. Voor zowel grote als kleine schades kunt u gebruik maken van deze betrouwbare autoschadeherstelbedrijven.

Lichamelijke klachten

Zorg er altijd voor dat u bij lichamelijke klachten direct contact opneemt met uw huisarts of bij noodgevallen de spoedeisende hulp. Uw gezondheid gaat immers altijd voor! Twijfelt u met wie u contact op moet nemen? Kijk dan op de website van meerwetenoverzorg: (http://www.meerwetenoverzorg.nl/onderwerpen/bezoek-spoedeisende-hulp?gclid=CNLe6b_V-csCFYTGGwodbwcOBw)

Schadeformulier

Na een aanrijding dient u er voor te zorgen dat alle betrokken partijen een exemplaar van de ingevulde en ondertekende voorzijde van het formulier in bezit hebben. U dient zelf de achterzijde in te vullen en te ondertekenen.

Uw eigen aanrijdingsformulier kunt u vervolgens per post, e-mail of middels het digitale schadeformulier naar ons toesturen. Wij adviseren u om het originele schadeformulier met een goed-werkende pen in te vullen en tot na de afwikkeling van de schade te bewaren.

Beschikt u niet over een Europees Aanrijdingsformulier? Dan kunt u dit hier downloaden.

Schadeherstelservice

Wij werken in de meeste gevallen samen met bedrijven via de Select Autoschade Service en de Select Ruitschade Service. Deze samenwerking geldt voor verzekeringen via ASR, Nationale Nederlanden en REAAL. Op de achterzijde van uw groene kaart staat vermeld waar u terecht kan. Bovemij werkt niet samen met aangesloten herstelbedrijven, dit biedt u de vrijheid om zelf een schadehersteller te kiezen. Weet u geen schadehersteller? Kiest u dan bijvoorbeeld voor de Select Autoschade Service en de Select Ruitschade Service.

Let op!

Bovenstaande regeling geldt niet voor autoverzekeringen via Allianz of Avéro Achmea. Voor deze verzekeringen geldt een aparte regeling. U vindt hier meer informatie.

Middels de bovenstaande knop 'schade melden' kunt u een herstelbedrijf bij u in de buurt vinden. U kunt direct een herstelafspraak inplannen.